sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ekompaa arkea osa 2: ei mainoksia!

Jatkoa juttusarjalle, klikkaa itsesi aiempaan osaan.

Nyt tulee tällainen pikkuvinkki.
Itse inhoan mainoksia, sillä useimmiten en ole niiden kohderyhmässä.
Toisaalta taas itseäni koskeva mainonta on kivaa, siihen törmään esimerkiksi tietyntyylisissä blogeissa.

Paperimainoksia en voi kuitenkaan sietää.
Siksi olenkin kikkaillut oveeni pienen ja sievän "Ei mainoksia"-lappusen.
Säästän luontoa roskavuorilta ja hermojani turhilta mainoksilta.

Totaalinen win-win-situation :)

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Musta taas monesti paperimainokset on ok, paitsi sillon jos postissa ei tuu mitään muuta :D. Ja toki osa niistä on semmosia mitä ei tartte. Jotkut kauppojen mainokset on silleen ok, että näkee heti onko jotain tarjouksia. En tosin tarjousten perässä juokse.

Mutta TV-mainokset taas usein on semmosia, jotka pistää ärsyttämään tosi paljon. Hirveästi ensin jotain ruokamainoksia, sitten väliin jotain närästyslääkemainoksia ja muitakin lääkemainoksia tai sitten activia mainoksia :D. Joskus kersana piti aina kattoo tv-mainokset, nykyään sitä lähinnä kääntää toiselle kanavalle jos niitä tulee.

Mia kirjoitti...

Oon huomannut, että tää mainosjuttu jakaa aika paljon mielipiteitä. Moni nimenomaan haluaa tietää ne tarjoukset jne. Itseäni ei kiinnosta, ei jostain syystä ole kiinnostanut ikinä.. :)

Tv-mainokset on kyllä kaikkein pahimmat, niiltä kun ei voi mitenkään välttyä! Itse olen saanut paperimainokset suodatettua pois elämästäni, mutta saas nähdä miten pääsisin telkkarimainoksista eroon. Luopumalla telkusta? :D hehe.