perjantai 3. kesäkuuta 2011

Liikuntavajaus



( Kuva )

Oi voi!
Arvaatteko miten on päässyt käymään?

Olen asettanut itselleni tavoitteeksi HeiaHeiaan!, että treenaan viikossa vähintään neljä kertaa viikossa. Useimpina viikkoina olen kuitenkin treenannut kuusi kertaa, sillä treeneiksi olen laskenut kaikki yli 4km pituiset pyörämatkatkin. Ennätykselliset kaksi kuukautta olen tavoitteessani pysynyt, mutta tämä ja viime viikko on mennyt kuntoilun osalta aivan pieleen.

Tämän viikon pikkuruinen liikuntasaldoni:
- 30min lihaskuntotreeni
- 40min juoksulenkki (6km)
- 40min kepeää pyöräilyä (n. 8km)

Kaiken lisäksi aina temppuileva polveni rupesi taas huutamaan kivusta kesken juoksulenkin, joten juoksemaan ei ole menemistä hetkeen. Vuokrakorttini Wasa Sports clubillekin (joka muuten on mielestäni Suomen paras kuntosali! Heh heh, enpä ole sen lisäksi käynytkään kuin n. viidellä eri salilla, mutta kuitenkin) alkaa vasta lauantaina, enkä sinne silloin töideni takia pääse. Kunnon treeniin on mahdollisuus siis vasta sunnuntaina!

Tänään käyn elämäni ekaa kertaa golffaamassa rangella, voin raportoida kokemuksistani, mikäli mitään raportoitavaa jää.


( Kuva )

Sunnuntain treenailua odotan innolla! Tiedossa on BodyStep-tunti lemppariohjaajani ohjauksessa. Sen jälkeen ajattelin jäädä vielä pilatekseen tai venyttelyyn. Tosin venyttelyä ei kyllä suositella heti rankan tunnin jälkeen...

Löytyykö täältä muita Les Millsiin hurahtaneita?
Omasta hulluudestani voinkin päivittää joskus ajan kanssa lisää...

Ei kommentteja: