maanantai 13. kesäkuuta 2011

Rillausta

Sadepäivän kunniaksi on hyvä muistella edesmenneitä helteitä.. jotka vallitsivat vielä eilen! Kylläpä sää voi muuttua & ilma viiletä hetkessä.

Vietin mahtavan viikonlopun Porissa kera ystävien ja uusien tuttujen.
Ajattelinkin jakaa teille viikonlopusta erään herkullisen grilliherkun, joka katosi parempiin suihin hetkessä. Minulle tämä herkku oli täysin uusi, mutta aika monelle se oli kuulemma jo "vanha" juttu. Tuleepa nyt kuitenkin, ehkä joillekin muillekin tämä on uusi juttu :)



Täytetyt herkkusienet

Tarvitset:
- isoja herkkusieniä (sen verran kuin jaksat syödä)
- maustevoita (oman maun mukaan)
- pekonia
- cocktail-tikkuja

Valmistus:
1. Ota herkkusienistä kanta pois, jotta sieneen syntyy "kolo"
2. Täytä kolo maustevoilla, mieluiten mahdollisimman runsaasti
3. Rullaa sienen ympärille pekoni ja kiinnitä pekoni cocktailtikulla. Älä aseta cocktailtikkua sienen keskeltä läpi, vaan laita se mieluummin sienen sivusta.
4. Grillaa herkkusieni-pekonit molemmin puolin kunnes pekoni näyttää kypsältä. Varo, ettei maustevoi sula liikaa ja valu grilliin.

Enjoy :)

Googlatessa löytyi tästä reseptistä hieman sovellettu versio täältä. Sieltä löytynee hyvät kuvaohjeet, itse kun en kuvia ehtinyt valmistuvaiheessa napsia.

Ei kommentteja: