maanantai 29. elokuuta 2011

Pieniä silmäniloja

Kodin pienet jutut ilahduttavat ja helpottavat arkea. Ja auttavat kodin siistinäpidossa!


Ikeasta ostetulla tasolla pysyvät kaikki keittiön tarpeelliset asiat järjestyksessä. Modernimpi mörkö-teepurkki sopii mielestäni paikalleen täydellisesti, vaikka vieressä onkin vähän vanhanaikaisempi sokeripurkki. (Sia) Tarjoitin Pentik.


Design Ihania - on ihana yritys. Ostimme joskus joltain messuilta tuollaisen pienen teepussilautasen. Takaa löytyy niin purkka-, sokeri-, oliiviöljy-, suola- ja makaronipurkit. Talveksi tuohon samaan rykelmään eksyy myös tarpeellista D-vitamiinia.


Kokkikirjat löytyvät kätevästi samasta korista. (Indiska) Kirja, joka on kolmas vasemmalta on reseptien leikekirja, joka on aivan mahtava keksintö. Välistä löytyy huippuhyviä reseptejä, joita on koottu niin Yhteishyvä- kuin Pirkka-lehdistäkin.


Kotoa lähtiessä on hyvä muistaa liitutaululla oleva elämänviisaus "Happiness only real when shared" ja avaimet on helppo napata mukaan niille tarkoitetuista koukuista. (Liitutaulu itse tehty)

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hyvä idealaittaa kokkikirjat tuollaiseen koriin! Mulla on kaikki jossain laatikossa ihan sekaisin ja aina saa kaivella niitä millon mistäkin. Ihania keittiön sisustusta!

Mia kirjoitti...

Joo, oon huomannut sen tosi käteväksi, kun esimerkiksi mitään kirjahyllyjä tai vastaavia ei tuohon mini-keittiöön mahdu. Silmää miellyttävä kori ja kirjat sinne vain! Toimii hyvin :-)