lauantai 20. elokuuta 2011

Hääkimppu

Alle vuosi häihin, joten kai nyt voi jo vähän hääkimppua suunnitella?

Mielessäni on näyttävä, mutta kuitenkin siro kimppu. Haluaisin yhdistää siihen lempikukkani liljan, mutta mietin onko se kuitenkin hieman liian massiivinen kukka siroon kimppuun?



Ylläolevassa kimpussa olisi liljoja (itse ottaisin varmaankin kuitenkin valkoisen värisinä), mutta noin massiivinen kimppu ei välttämättä sovi hääpukuuni. Hääpuku on edelleen valitsematta, mutta luulen, että se ei tule olemaan ihan noin pelkistetty.

Yllä olevan kimpun muoto on kuitenkin mielestäni täydellinen.


Ylläolevan kimpun värimaailma on mielestäni kiva - vihreää ja valkoista.


Tämä kimppu on mielestäni oikeastaan jopa hienompi, jollain tapaa simppelimpi.

Hääkimppujen kuvia voi vain ihailla.. Upeita!
Minkälaisen kimpun sinä haluaisit häihisi?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noissa kuvissa oleva kimppu on todella kaunis! Minä tein itselleni kimpun helmistä. Siinäpä menikin reippaasti puoli vuotta iltahommissa. Ei paljon tarvinnut mietiskellä mitä töiden jälkeen olisi tehnyt. :D

Mia kirjoitti...

Minustakin! :-) itseäni miellyttää tuo pisaramainen muoto.

Vau, olipa operaatio! Sattuukohan siitä olemaan kuvaa missään? Olisi kiva vilkaista millaisen kimpun sait aikaiseksi :)

Minna kirjoitti...

oi mä rakastan liljoja, sellaisia olisi kiva olla omassakin kimpussa :)

en tosin tiedä yhtään millainen kimppu tulee olemaan ja millainen on saanti tuolla maailmalla kun emme kuitenkaan täällä suomessa häitä juhli... joten se selvinnee vähän lähempänä sitten ;)

toivoisin kuitenkin jotain simppeliä, ehkä jotain valkoista kukkaa jossa olisi pitkät varret ja tosiaan ihan pari kukkaa kimpussa, jotain todella simppeliä haen.. joten lilja ei ehkä ole oikea kukka ;)

Mia kirjoitti...

Minna: mulla aika lailla samat toiveet, joten voi olla, että lilja ei ole oikea kukka minunkaan kimppuuni. Kaunis se on ja tuoksu on niin ihana! Katsoo nyt, kun häät lähestyvät, että mihin sitten lopulta päädynkään... :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka moi!
Voisin näin floristina neuvoa et liljasta tosiaankin saattaa tulla liian massiivinen ja jos hääpuku on simppeli niin ei oikein sovi! Mä varmaankin suosittelisin ruusua, freesiaa ja heinää. Saisi varmasti kauniin kimpun. Ja vielä voit päättää valkoisen ruusun kohdalla, että otatko täysin lumen valkoisen ruusun vai vihertävän ruusun.
Löysin tänne hiukan myöhässä, mutta näyttävästi häät eivät ole vielä olleet kun ollaan vuoden alussa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kimppu, tässä sallii omien hää haaveuden ja unelmien saada siivet ja elää!!