torstai 26. toukokuuta 2011

VRkele!!

Joudun matkustamaan useasti junalla.
Itse asiassa pidänkin junamatkustamisesta, sillä matkustaminen on mielestäni tilavampaa kuin autossa. Lisäksi säästän luontoa, kun en yksityisautoile niin paljon.

Valitettavasti meidän rakas Valtion Rautatie ei oikein tahdo toimia. Junat ovat myöhässä mitä ihmeellisempien syiden takia. Myöhästyminen on ennemminkin sääntö kuin poikkeus.

Ei näin vaan ollut Italiassa, jossa koko maan kattava junaverkko toimi moitteettomasti. 2,5 viikon aikana yksikään juna ei ollut myöhässä. Onnistuisiko tämä sama Suomessa? No EI.

Viimeisimmät tuskan huutoni tapahtuivat viime junareissulla, kun juna myöhästyi jo yli neljän tunnin matkan päätteeksi vielä tunnin. Tästä matkasta odottelimme 15 minuuttia kotilaiturilla, emme vain päässeet junasta ulos.

Nyt te kaikki, jotka koette saaneen tuskaa VR:n toiminnasta, minulla on teille ilouutisia. Täältä saatte vertaistukea! Kyseessä on siis sivusto nimeltä VRkele!, jossa vääryyttä kokeneet voivat purkaa tuntojaan.

Mutta onneksi VR:ssä on hyvääkin! Kerran matkustin tilataksilla Tampereelta Jyväskylään, koska konnari oli unohtanut ilmoittaa jatkoyhteydelle, että junaan on tulijoita. Onneksi meni muuten firman piikkiin ;)

Ei kommentteja: