lauantai 21. toukokuuta 2011

Heia!



Joskus liikkumaan lähteminen on vain niin vaikeaa.
Minä ainakin tahdon treenata ja tahdon olla mahdollisimman hyvässä kunnossa, mutta se ei siltikään aina riitä itselleni motivaatioksi. Minun itsekurini ei ole tarpeeksi suuri, jotta saisin lähdettyä treenaamaan tarpeeksi usein.

Sitten löysin suureksi onnekseni HeiaHeia!-palvelun. Linkki oli muutamissakin blogeissa - ja onnekseni jäin koukkuun. Siksi vinkkaan nyt omaltakin taholta tästä hyvästä sivustosta.



HeiaHeia!-palvelun käyttö on yksinkertaista. Rekisteröityminen on ilmaista ja sen jälkeen voit asettaa itsellesi tavoitteet. Tavoite voi olla esimerkiksi tietty tuntimäärä tai tietty lukumäärä treenikertoja viikkosa. Lähes kaikki urheilulajit - useista palloilulajeista kuntosalin ohjattuihin tunteihin - löytyvät palvelusta. Klikkailet vain mitä olet minäkin päivänä tehnyt ja kuinka pitkän aikaa - ja palvelu tekee loput puolestasi.

Mielenkiintoista on seurata omia TOP5-urheilulajeja. Olen käyttänyt HeiaHeiaa aktiivisesti nyt vasta pari kuukautta, joten TOP-lista ei ole vielä muotoutunut täysin realistiseksi. Harrastan nimittäin monipuolisesti erilaista liikuntaa, mutta pitkällä aikavälillä varmasti omat suosikkini nousevat listalle.

Käy sinäkin testaamassa, jos vaikka jäisit koukkuun ja saisit extramotivaatiota liikkumiseen!

HeiaHeiaan!

Ei kommentteja: